­

Kauniit ripsienpidennykset Helsingissä saat meiltä!

KENNEDIA hoitola, puh. nr: 0445044409 Neljäs linja 26, Helsinki.

Kauniit ja laadukkaat ripsienpidennykset ovat säihkyvän katseen salaisuus.

Ripsienpidennyksissä käytämme korkealuokkaisia ja turvallisia Xtreme Lashes-tuotteita. Ripsipidennykset tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten voit vaikuttaa itse esimerkiksi siihen kuinka pitkät ja kaarevat ripset haluat ja mikä muoto sopii juuri sinun silmiisi.

Kiinnittämiseen käytetään siihen tarkoitettua erikoisliimaa. Kokonaisuudessaan aikaa kuluu n. 1-2 tuntia riippuen istutettavien ripsien määrästä.

Sopii myös piilolinssien käyttäjälle.

Tervetuloa ripsienpidennykseen osaavan ammattilaisen käsiin!

 Ripsienpidennykset

60-90 min

Huolto 2 vko huoltoväli Huolto 3 vko huoltoväli
 Klassiset  50,00 35,00 40,00
 2D Volyymit  60,00 45,00 50,00
 3D Volyymit  70,00 55,00 60,00
 4D Volyymit  80,00 65,00 70,00
 5D Volyymit  90,00 75,00 80,00
 Dramatic volyymit  100,00 80,00 90,00
 Russian volyymit  120,00 100,00 110,00
 Extreme volyymiripset   150,00 120,00 130,00
 Ripsien poistaminen  20,00    
 Timantti ripsiin 1kpl  3,00    
 Ripsien kestovärjäys  15,00    


Minkkiripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Ripsikuitujen pituus valitaan asiakkaan toiveiden sekä silmien muodon mukaan. Ammattilainen osaa ottaa huomioon useita tekijöitä ripsikuituja valitessaan, kuten silmän muoto, silmälasien etäisyys, raskaat luomet, luonnonripsien kaarevuus jne. Ripsienpidennys voi korostaa silmän muotoa tai halutessasi luoda uuden erilaisen vaikutelman. Keskustele toiveistasi ripsiteknikon kanssa. Kun haluat luonnolliset ripset, pidennyksissä noudatetaan luonnollisten ripsiesi muotoa mutta lopputulos on tuuheampi, tasainen ja halutessasi pidempi.

Näyttäviin ripsiin tuodaan pituutta ja volyymia, ripset voidaan koristella swarovski kristalleilla tai niihin voidaan lisätä värillisiä ripsiä. Kuten sanotaan, vain mielikuvitus on rajana.

Luonnollisten ripsiemme kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsikuidut tippuvat siis pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä. Jotta ripsipidennykset kestäisivät mahdollisimman pitkään, ripsikuidut laitetaan pääasiassa kasvukautensa keskivaiheessa oleviin ripsiin. Ripsien pidennyksiä ei siis laiteta jokaiseen luonnonripseen, sillä kasvukauden loppuvaiheessa olevat ripset ovat irtoamassa ja vasta kasvunsa aloittaneet ovat vielä liian heikkoja kantaakseen ripsikuitua.

Miten usein huoltoon?

Ripsipidennykset tulisi huoltaa ammattilaisella 2-3 viikon välein. Huoltoväli on yksilöllinen, riippuen luonnonripsien omasta uusiutumistahdista sekä siitä miten kovalle rasitukselle ripset joutuvat.

Kotihoito

 • Vältä ripsien kastumista ensimmäisen yön jälkeen
 • Vältä tarpeetonta saunomista, uimista, kylpemistä ensimmäiset 48 tuntia
 • Nuku ensimmäinen yö selälläsi, jotta ripset eivät vahingoittuisi heti kättelyssä
 • Vältä öljypohjaisia tuotteita (meikinpuhdistustuote, silmänympärysvoide, ripsiväri)
 • Jos käytät rajausväriä ripsirajassa, valitse öljytön tuote Vältä kokonaan ripsitaivuttimien käyttöä.
 • Et tarvitse ripsiväriä, mutta jos käytät, valitse pidennyksille tarkoitettu tuote joka ei sisällä öljyä ja on helpppo puhdistaa
 • Vältä kokonaan vedenkestäviä meikkituotteita sillä niiden poistoon vaaditaan öljypitoinen puhdistusaine
 • Vältä vanulappujen suoraa kosketusta ripsipidennyksiin, vanusta irtoaa harsoa mitä on miltei mahdotonta saada pois ripsipidennyksistä

Ripsien huonon pysyvyyden syitä: (esim)
- luonnonripsessä liukas pinta
- rasvainen iho
- huono hygienia
- rähmä
- öljypitoisten tuotteiden käyttö
- ripsiä hangattu/nypitty/hierottu
- ripsiväri / vedenkestävän eyelinerin käyttö
- hormonit/raskaus/imetys
- stressi - sairaus/flunssa
- lääkkeet

 • Allergia
  Kaikki ripsiliimat sisältävät enemmän tai vähemmän etyylisyanoakrylaatteja, jotka voivat aiheuttaa allergiaa. (Luomien turpomista)
 • Hygienia
  Huono hygienia voi aiheuttaa silmäluomien tulehdusta. On erittäin tärkeä, että ripset pidetään puhtaana. Ripsienpidennyksiin ei pidä koskea sormin, eikä niitä saa missään tilanteessa repiä itse pois. Ripset tulee pitää puhtaana, kuten kasvot yleensäkin. Vedenkäyttöä ei tarvitse varoa, vain öljyisiä tuotteita, sekä ripsien hankaamista pesun yhteydessä.
 • Ripsiä lähtenyt enemmän yhdestä silmästä, johtuuko liimasta? Todennäköisesti ei! Käytetään molempiin silmiin samaa liimaa. Todennäköisesti nukut enemmän sillä kyljellä.

Harjaaminen pitää rivin kauniina

Kotiin saat aina ensimmäisen käsittelyn jälkeen ripsiharjan joka helpottaa ripsien kotihoitoa. Harjaa ripsiä kevyesti 1-2 kertaa päivässä jotta ne pysyvät siistinä ja kauniina. Harjaaminen yläpuolelta: pyöritä harjasta ylöspäin samalla kun kuljetat sitä ripsillä. Ole hellävarainen. Harja tulisi desinfioida säännöllisesti ja tarpeen tullen vaihtaa. Pyydä uusi harja aina kun siltä tuntuu huoltosi yhteydessä.

Ripsienpidennyksiä ei suositella tehtäväksi asiakkaalle, jolle on tehty viime aikoina ripsipermanentti. Jos epäilet mahdollista allergiaa tai yliherkkyyttä tuotteelle, on syytä mainita asiasta ripsiteknikolle etukäteen.

Pidennysten poistaminen Huhut siitä että omat ripsesi kärsisivät pidennyksistä ei ole totta. Luonnonripsesi uusiutuvat koko ajan normaalisti pidennyksistä huolimatta. Itse asiassa luonnonripsien päivittäinen mekaaninen taivuttaminen sekä ripsivärin käyttö ja sen pois peseminen rasittavat ripsiämme enemmän. Jos kuitenkin haluat pitää taukoa, älä koskaan nypi tai vedä ripsikuituja. Omakätinen ripsipidennysten irrottaminen voi vahingoitaa luonnonripsiä. Pidennykset tulisi poistattaa aina ammattilaisella. Poistaminen suoritetaan siihen tarkoitetulla aineella, joka ei vahingoita luonnollisia ripsiä. Ripsikuitujen voi myös antaa pudota hiljalleen luonnonripsien tahdissa.

Ripsille on myönnetty takuu, jos liima ei ole syystä tai toisesta kovettunut ja ripsiä tippuu viikossa yli 50%. Takuu on voimassa, kun ripsiä tullaan näyttämään viikon sisällä laitosta tai huollosta. Ehtona on kuitenkin, että ripsiä ei ole revitty, hierottu, käytetty ripsiväriä tai muita öljyä sisältyviä tuotteita. Mikäli ripissäsi on meikkiä, emme voi taata ripsien pysyvyyttä!
Ripsiä tulisi huoltaa 2-3 viikon välein.

­