­

Ripsienpidennykset.
Miten usein huoltoon?

Ripsipidennykset tulisi huoltaa ammattilaisella 2-4 viikon välein. Huoltoväli on yksilöllinen, riippuen luonnonripsien omasta uusiutumistahdista sekä siitä miten kovalle rasitukselle ripset joutuvat. 

Lue lisää ...

Tatuoinnin poisto. Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan?

Toimenpidehoitokertoja tarvitaan yleensä keskimäärin 2 - 4. Hoitojen väli tulisi olla vähintään 3 kk. Jos poisto tehdään yksi hoitosarja kerrallaan, hoitokertoja tarvitaan keskimäärin 4-10 ja hoitoväli voi olla lyhyempi, 6-8 viikkoa.

Lue lisää ...

Kestopigmentoinnin - Ohjeet!

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä. Ennen pigmentointiin menoa kannattaakin tutustua kestopigmentoijan edellisiin kestopigmentointitöihin, jotta tiedät mitä odottaa. 

Lue lisää ...

Kasvojen, korvien lävistysten hoito:

 • Huuhtele lävistystä juoksevalla lämpimällä vedellä noin 5 minuutin ajan aamuin illoin. Lämpimällä vedellä huuhtelu pitää haava-alueen puhtaana ja lisää verenkiertoa sekä irrottaa hellävaraisesti kuivuneen haavaeritteen ja lian. Älä poista korua lävistyksestä puhdistuksen ajaksi paranemisen aikana!
 • Kuivaa lävistys varovasti painelemalla puhtaalla nukkaamattomalla paperilla tai anna ilmakuivua.
 • Suihkauta lävistykseen pieni määrä H2Ocean Sea Salt -sprayta 2-4 kertaa päivässä ja anna kuivua. Voit käyttää myös apteekin keittosuolaliuosta esim. nukkaamattomaan paperiin tai harsotaitokseen kostutettuna.
 • Älä käytä desinfiointiaineita tai rasvoja! Alkoholi, Betadine, vetyperoksidi ym. desinfiointiaineet ovat liian vahvoja ja tuhoavat jatkuvassa käytössä ihon luontaisen kosteuden ja bakteerikannan (normaalifloora) jolloin iho kuivuu ja myös uusiutuvat ihosolut kuolevat. Rasvat ja voiteet estävät haavan hengittämisen ja toimivat oivina hauteina bakteereille ja keräävät likaa.
 • Vaihda vaatteet, lakanat ym. useasti ja huolehdi puhtaudesta.
 • Älä koskettele lävistystä tai liikuttele korua. Liikuttelu ärsyttää lävistystä ja avaa uudelleen paranevan haavan. Korun varteen kuivunut karsta saattaa myös repiä haavaa liikuteltaessa.
 • Vältä hikoilua, saunomista, uintia, limakalvokontakteja yms. erityisesti ensimmäisten 2-4 viikon ajan. Huuhtele lävistys huolellisesti juoksevalla vedellä välittömästi hikoilun ja uimisen yms. jälkeen tai jos tiedät että lävistykseen on saattanut päästä likaa.
 • Vältä meikkien, hius- ja kosmetiikkatuotteiden yms. pääsyä lävistykseen.
 • Varo kolhuja, repäisyjä, tarttumisia ym. rasitetta lävistysalueella ja anna lävistyksen parantua rauhassa.
 • Elä terveellisesti. Nuku ja syö hyvin.
 • Microdermalit kannattaa suojata ensimmäisen kuukauden aikana steriilillä laastarilla tms. öisin ja jos teet jotain missä lävistys voi helposti saada kolhuja tai tarttua. Älä kuitenkaan haudo lävistystä jatkuvasti peitettynä ja muista puhtaus.

Ota välittömästi yhteyttä mikäli lävistyksesi kanssa ilmenee ongelmia tai kysyttävää!

­