­

Ripsienpidennykset.
Miten usein huoltoon?

Ripsipidennykset tulisi huoltaa ammattilaisella 2-4 viikon välein. Huoltoväli on yksilöllinen, riippuen luonnonripsien omasta uusiutumistahdista sekä siitä miten kovalle rasitukselle ripset joutuvat. 

Lue lisää ...

Tatuoinnin poisto. Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan?

Toimenpidehoitokertoja tarvitaan yleensä keskimäärin 2 - 4. Hoitojen väli tulisi olla vähintään 3 kk. Jos poisto tehdään yksi hoitosarja kerrallaan, hoitokertoja tarvitaan keskimäärin 4-10 ja hoitoväli voi olla lyhyempi, 6-8 viikkoa.

Lue lisää ...

Kestopigmentoinnin - Ohjeet!

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä. Ennen pigmentointiin menoa kannattaakin tutustua kestopigmentoijan edellisiin kestopigmentointitöihin, jotta tiedät mitä odottaa. 

Lue lisää ...

Unelmoitko pitkistä, paksuista ja tummista ripsistä?

Hemmottele ripsiäsi Velvet-hoidolla. Tässä vähän infoa suomeksi:

Englannin tutkijoiden ryhmä on kehittänyt uuden supersuositun Velvet-hoidon ripsille ja kulmille

Nyt löytyy uusi ja ainutlaatuinen tekniikka jota Suomessa ei muilla ole ja jonka avulla ripsien määrä, pituus ja volyymi lisääntyy.

Esittelen Teille uuden palvelun "KENNEDIA VELVET ” Kokemustemme mukaan ”Velvet” tekee todellisia ihmeitä! ”KENNEDIA VELVET” on ylä- ja alaripsien syvä hoito.

Sopii heikoille ja elottomille ripsille. Ripsesi Velvetin jälkeen ovat pitkät ja paksut ja ne pysyvät kauniina noin 1-2,5 kuukautta.

   
Velvet For Lashes 60,00
Velvet For Brows 65,00

Ripset ovat taipuisat ja joustavat.

Ripsien pesun jälkeenkin säilyy joustavuus ja pehmeys.

Kaikki, jotka ovat jo ottaneet ”KENNEDIA VELVET”in kertoivat, että heidän ripsensä ovat pidemmät (jopa 40%) ja paksummat (jopa 50%)! KENNEDIA VELVETin jälkeen ripsesi eivät ole kosteat, kuten laminoinnin tai lash botoxin jälkeen.

KENNEDIA VELVETin jälkeen voit käyttää ripsiväriä jo heti seuraavana päivänä. Ripsivärin levitys on helppo ja lopputulos on kaunis.

KENNEDIA VELVET on paras vaihtoehto ripsien pidennysten jälkeen. Ripsesi eivät näytä elottomilta ja heikoilta.

Kun 6 tuntia on kulunut käsittelystä hoidon jälkeen voit pestä kasvosi aivan normaalisti. Voit nukkua niin kuin haluat, unen jälkeen ripsesi ovat samanlaiset kuin juuri tehtyinä! KENNEDIA VELVET tekee sinusta täysin vapaan.

Voit elää elämääsi täysillä kauneudestasi tinkimättä. 

Meidän palvelussa on myös mahtava plussa Saat mukaasi OIL Coctail, jonka käytät itse kotonasi 10-12 päivän kuluttua. OIL Coctail sisältää A ja E vitamiinit ja manteliölyn. Kaytä tuotetta ennen nukkumaanmenoa! ”KENNEDIA VELVET” hoito kestää n. 2 tuntia ja uusitaan 2-2,5kk välein.

Varaa aikasi pikaisesti!

­